PRODUKTET TONA

Atlas Mills ka nje portofol te krijuar produkti qe perfshin perreth 60 lloje te ndryshme.Produktet jane te ndara ne 3 kategori:

Miell per profesioniste

Miell per konsumatore

Nen Produktet

OLA

Miell gruri tip 55 % pako 1KG

PIKAT E FORTA
 • Performancë e lartë në punim
 • Elasticitet
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Pica
 • Pite
 • Petë
 • Brumëra
 • Salcë
 • Beshamel
 • Kek
 • E të tjera

OLA SUPER

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u punuar në linja prodhimi
 • Ideal për produktet e ngrira
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
 • Aplikim i gjerë në përdorim
 • Ideal për prodhimin e brioshit
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Briosh
 • Kroasan
 • Pica
 • Byrek
 • Sfoliat
m23

OLA NATYRAL

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Miell i bluar imët
 • I butë
 • Mjaft elastik
 • I përshtatshëm për produkte që skuqen
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë e bardhë tradicionale
 • Melomakarona
 • Puding
m24

OLA INTEGRAL

Miell nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
 • Ideal për t’u punuar me dorë dhe në linja industriale
 • Brumi mban ngjyrën natyrale të produkteve integrale
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë integrale
 • Bukë fshati
 • Biskota integrale
m25

OLA THEKRE

Miell i butë nga grurë i butë, i përzgjedhur

PIKAT E FORTA
 • I përshtatshëm për të gjitha bukët tradicionale të thekrës
 • Aromë specifike dhe e shijshme
 • Brumi mban ngjyrën natyrale të thekrës
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë thekre
 • Bukë fshati
 • Biskota dietike
m26

FARIN UP

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përdorur për kekë, brumë për biskota Frolini, biskota dhe në receta të tjera pa patur nevojë për sodë buke
 • Ideal per t’u përzier në miksera spiralë edhe në ato të
  thjeshtë
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Kek
 • Torta
 • Biskota
m27

FARIN UP

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përdorur për kekë, brumë për biskota Frolini, biskota dhe në receta të tjera pa patur nevojë për sodë buke
 • Ideal per t’u përzier në miksera spiralë edhe në ato të
  thjeshtë
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Kek
 • Pandispanjë
 • Biskota
m13

ASSOS

Miell tip 70% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideale për linjat e prodhimit
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
 • Freski dhe butësi e produktit përfundimtar
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë e bardhë
 • Panine
 • Kërcinja
 • Bukë me stafidhe
 • Bukë Franceze (Baguette)
 • Margarita
 • Fraxholla
 • Tost
m12

ASSOS EXTRA

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Performancë e lartë në punim, i përshtatshëm për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
 • Kore e hollë dhe krokante
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë fshati
 • Franxholla
 • Hamburger
 • Sanduiç
 • Xhabata
m11

ASSOS ELITE

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u punuar në linja prodhimi
 • Ideal për produktet e ngrira
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë fshati
 • Bageta
 • Franxholla
 • Hamburger
 • Sanduic
 • Kërcinja
 • Tost
m20

FSHATI

Miell tip 70% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përzier me miellra te tjerë Atlas
 • Ideal për t’u përzier në miksera spiralë edhe miksera të thjeshtë
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë fshati
 • Bukë masive
 • Bukë fshati
 • Pite
 • Bukë me djathë
 • Bukë me ullinj
 • Sanduiç
 • Kërcinja
m19

SANS RIVAL

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përzier me miellra te tjerë
 • Ideal per t’u përzier në miksera spiralë edhe në ato të thjeshtë
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë fshati
 • Bukë masive
 • Bukë fshati
 • Pite
 • Bukë me djathë
 • Bukë me ullinj
 • Sanduiç
 • Kërcinja
m14

NATURAL

Miell tip 70% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përzier me miellra të verdhë nga grurë i fortë, dhe me miellra të tjerë Atlas
 • Ideal per t’u përzier në miksera spiralë edhe në ato të thjeshtë
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë e bardhë
 • Bukë masive
 • Bukë fshati
 • Pite
 • Bukë me djathë
 • Bukë me ullinj
 • Sanduiç
 • Kërcinja
m9

BISCOTTO

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ujëthithja e mjaftueshme
 • Ideale për prodhim në linja industriale
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Biskota
 • Vafera
 • Amareta
m17

TOTAL

Miell tip 90% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
 • Ideal për t’u punuar me dorë edhe në linja industriale
 • Miell me hime të hollë
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë e zezë
 • Bukë masive e zezë
 • Bukë fshati
 • Tost
 • Bukë me djathë
 • Bukë me ullinj
 • Kërcinja
m18

FARINA

Miell tip 70% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përzier me miellra të verdhë nga grurë i fortë edhe me miellra të tjerë Atlas
 • Ideal për t’u përzier në miksera spirale edhe në ato të thjeshta
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë e bardhë
 • Bukë masive
 • Bukë fshati
 • Pite
 • Bukë me djathë
 • Bukë me ullinj
 • Sanduiç
 • Kërcinja
m16

MIELL THEKRE EXTRA

Miell nga thekër importi

PIKAT E FORTA
 • I përshtatshëm për të gjitha bukët tradicionale të thekrës
 • Aromë specifike edhe e shijshme
 • Brumi mban ngjyrën natyrale të thekrës
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë thekre
 • Bukë fshati
 • Biskota
m15

INTEGRAL EXTRA

Miell nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
 • Ideal për t’u punuar me dorë edhe në linja industriale
 • Brumi mban ngjyrën natyrale të produkteve integrale
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bukë integrale
 • Bukë fshati
 • Biskota
m5

PIZZA

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Elasticitet shumë të mirë dhe forcë
 • Ideal për brumë pica italiane
 • Produkti perfundimtar me performancë të lartë
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Pica
 • Kalcone
 • Xhabata
m6

HAMBURGER

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u punuar në linja prodhimi
 • Ideal për produktet e ngrira
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Hamburger
 • Sanduiç
 • Bukë e bardhë
 • Bukë fshati
 • Pite arabe
 • Bukë me djathë
 • Bukë me ullinj
m10

PAN DI SPAGNA

Miell tip “00” nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Produkte me qëndrushmëri të lartë
 • Porozitet i njëtrajtshëm i produktit përfundimtar
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Pandispanjë
 • Baza e tortës
 • Trileçe
 • Amareta
 • Torta
 • Kek
m

SUPER

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u punuar në linja prodhimi
 • Ideal për produktet e ngrira
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
 • Aplikim i gjerë në përdorim
 • Ideal për prodhimin e brioshit
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Briosh
 • Kroasan
 • Panetone
 • Byrek
 • Çyrek
 • E të tjera
m1

CROISSANT

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • I përshtatshëm për linjat e prodhimit dhe të përpunimit të brumit me dorë
 • Rezistencë ndaj ingredientëve me yndyrë të lartë
 • Aplikim i gjerë në përdorime
 • Ideal për prodhimet italiane dhe të stilit amerikan, për pica
 • Ideal për t’u punuar në linja prodhimi
 • Ideal për produktet e ngrira
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Kroasan
 • Briosh
 • Tost
 • Ëmbëlsira
 • Kërcinja
 • Xhabata
m2

SFOGLIATA

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për recetat e pasura në yndyrë dhe sheqer
 • Ideal për t’u punuar në linja prodhimi
 • Ideal për produktet e ngrira
 • Ideal për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Sfoliat
 • Milefolie
 • Baze sfoliati
 • Byrek
 • E të tjera
m3

PETË EXTRA

Miell tip “00” nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u punuar në linja prodhimi
 • Elasticitet shumë të mirë
 • Ideal për produktet e ngrira
 • Ideal për linja industriale
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Bakllava
 • Byrek
m4

PETË

Miell tip “00” nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Kohëzgjatje shumë të mirë dhe elasticitet
 • Ai është i përshtatshëm për përzierje me miellra Atlas
 • Ideal për t’u hapur edhe me dorë
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Lakrore
 • Byrek
 • Dredhanik
 • Trigona
m7

PRIMO

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Performancë e lartë në punim
 • Ideal për linjat e e pastiçerisë
 • I përshtatshëm për t’u përzier me miellra të tjerë Atlas
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Amareta
 • Tarta
 • Picë Amerikane
 • Pite
 • Byrek i Castit
 • Krepa
m8

PITE

Miell tip 55% nga grurë i butë

PIKAT E FORTA
 • Ideal për t’u punuar në linja prodhimi
 • Ideal për produktet e ngrira
 • Ideal për prodhim në linja industriale
PRODUKTET E PRODHUARA
 • Pite
 • Pite Arabe