Atlas Mills

Atlas Mills përpunon grurë të importuar në miell për furrat shtëpiake.Atlas Mills ka qënë në rritje përgjithesisht që kur është blerë nga Besniku Shpk në vitin 2018 dhe sot ka një pjesë prej 35% të tregut shqiptar të miellit.
Pronari Z. Dervish Domi është i përkushtuar të sigurojë që Atlas Mills të vijoj të luajë një rol kryesor në tregun e miellit shqiptar duke vazhduar të investojë në kompani.
Shqiperia mbetet një nga vendet më të varfra në Evrope, dhe kështu buka është produkt jetik i ushqimit të shqiptarëve dhe ATLAS po respekton me krenari programin e Fortifikimit të Miellit Ushqyes të UNICEF fale të cilit popullata e Shqipërise po konsumon disa bukë të fortifikuar.

KAPACITETET TONA TË FUNDIT

15000ton

Magazinimi i grurit në silos

300ton

Prodhimi ditor

3000ton

Produkt i gatshëm

Produktet Tona

Atlas Mills ka një portofol të krijuar produkti që përfshin përreth 60 lloje të ndryshme.

Produktet janë të ndara në 3 kategori

  1. Miell për profesionistë
  2. Miell për konsumatorë
  3. Nën Produktet