Fabrika Jonë

Atlas MillsAtlas Mills investoi 12 milion € në një shtet të ri të mullirit të artit i cili filloi prodhimin në 2005 dhe tani është me krenari pjesë e Besniku Shpk. Ajo është e vendosur në mënyrë ideale 6 km larg qendrës së Tiranës, 10 km nga aeroporti dhe 35 km nga Porti i Durrësit.